Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، کاریکاتور‌هایی که مردم در کودکی دوست داشته‌اند، همچنان در بزرگسالی نیز در ذهن آن‌ها خواهد ماند. بسیاری از بینندگان بزرگسال تلویزیون احتمالا قبل از بزرگسالی و غرق شدن در انبوهی از فیلم‌ها و سریال‌ها با داستانی پیچیده‌تر، به کارتون‌هایی علاقه داشته اند که از کودکی آن‌ها را تماشا می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
علاقه به کارتون‌های قدیمی ممکن است عده‌ای را ترغیب کند که تئوری و فرضیه‌هایی را در مورد این آثار مطرح کنند.
همه ما می‌دانیم که مطالب متفاوتی در اینترنت مطرح می‌شود و فرضیه‌های طرفداران در مورد کارتون‌های محبوب کودکان نیز از این قاعده مستثنی نیستند. در اینجا برخی از عجیب‌ترینِ این نظریه‌های مطرح شده را می‌خوانید.
دنیای «باب اسفنجی» محصول یک آزمایش هسته‌ای است  
این موضوع هیچگاه از طرف عوامل این کارتون و سازندگان آن تایید نشده است، اما تصورات قاطعی وجود دارد که دنیای کارتون «باب اسفنجی شلوار مکعبی» نتیجه  آزمایشات هسته‌ای است. شهری که  داستان‌های «باب اسفنجی» در آن روایت می‌شود در زیر جزیره Bikini Atoll قرار گرفته. مکانی که در دنیای واقعی وجود دارد و ایالت متحده طی جنگ سرد ۲۳ بمب هسته‌ای را در آنجا منفجر کرده است. این تئوری می‌گوید که این آزمایشات گسترده، جانوران منطقه مذکور را تحت تاثیر قرار داده و دنیای باب اسفنجی و دوستانش شکل گرفته است.
تمام نوزادان انیمیشن «راگرتز» مرده اند  
طبق این فرضیه تمام نوزادانی که در انیمیشن «راگرتز» دیده ایم مرده اند و در خیالات شخصیت اصلی یعنی آنجلیکا وجود دارند. این فرضیه همچنین رفتار والدین این کودکان و همچنین عدم مراقبت از آن‌ها را توجیه می‌کند چرا که در حقیقت آنها وجود خارجی ندارند.
به کما رفتن شخصیت اصلی در «پوکمون»  
انیمه پوکمون، حدود دو دهه پیش به یکی از سریال‌های محبوب تبدیل شده بود، اما با وجود اینکه چندین سال از تولید آن می‌گذشت، اما شخصیت اصلی آن همچنان در ۱۰ سالگی به سر می‌برد. در بیشتر کارتون‌ها شخصیت‌های اصلی افزایش سن پیدا نمی‌کنند، اما شخصیت اَش کچام در «پوکمون» چندین سال ماجرایی را پشت سر گذاشته بود و طبیعتا باید سن او در سریال افزایش پیدا می‌کرد. یکی از نظریه‌هایی که در این مورد مطرح می‌شود این است که این کاراکتر بعد از سانحه دوچرخه سواری که در قسمت اول برای او رخ می‌دهد به کما می‌رود و هر اتفاقی که بعد از آن می‌افتد یک رویاست.
اسکوبی دو و دوستانش روح هستند  
صحبت از عدم افزایش سن شخصیت‌های کارتونی شد و در این رابطه یک فرضیه نیز در مورد انیمیشن «اسکوبی دو» وجود دارد. شخصیت اسکوبی دو و دوستانش هرگز سنشان بیشتر نمی‌شود که به دلیل روح بودن آن‌هاست. این شخصیت‌های انیمیشنی را طی دهه‌ها دیده ایم، اما از آنجایی که گروهی از ارواح سرگردان هستند هرگز پیر نمی‌شوند.
انیمیشن دیزنی که تبلیغات برای شیطان پرستی بود  
انیمیشن فانتزی «خانه جغد» جدیدترین فیلم این لیست است که به دلیل محتوایش مدت‌ها در صدر اخبار بود. این سریال داستان دختر نوجوانی به نام لوز را روایت می‌کند که به صورت تصادفی و از طریق یک پرتال به دنیای شیطان‌ها و جادوگران وارد می‌شود. عده‌ای معتقدند که دیزنی با این اثر سعی کرده با ویکا و شیطان پرستی، ذهن افراد جوان را فاسد کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کارتون شیطان پرستی ازمایش هسته ای باب اسفنجی کارتون ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۴۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان احتمالا با ذراتی پر شده که سریع‌تر از نور حرکت می‌کنند

آیا ممکن است کیهان تحت غلبه‌ی ذراتی قرار داشته باشد که سریع‌تر از نور حرکت می‌کنند؟ دو فیزیکدان کشف کرده‌اند که این مدل از جهان به شکل شگفت‌انگیزی با مشاهدات سازگار است.

به گزارش زومیت، فیزیکدان‌ها در پژوهشی جدید که هنوز داوری نشده است، نشان دادند که جهان ما تحت تسلط ذراتی فرضی به نام تاکیون‌ها قرار دارد که سریع‌تر از نور حرکت می‌کنند. بااین‌حال، تاکیون‌ها تقریبا به‌طور قطع وجود ندارند؛ زیرا حرکت سریع‌تر از نور هر آنچه را که درباره‌ی جریان علت و معلولی از گذشته تا آینده می‌دانیم، نقض می‌کند؛ اما این ذره‌های فرضی هنوز برای فیزیک‌دان‌ها جذابیت دارند، زیرا احتمال کمی وجود دارد که حتی پذیرفته‌شده‌ترین تصورات ما مانند علیت اشتباه باشند.

به باور پژوهشگرها تاکیون‌ها می‌توانند هویت واقعی ماده تاریک باشند. ماده تاریک شکل اسرارآمیزی از ماده است که بیشترین بخش از جرم کهکشان‌های جهان را تشکیل می‌دهد و نسبت آن به ماده‌ی عادی ۵ به ۱ است.

ستاره‌شناس‌ها و فیزیکدان‌ها در حال حاضر از ماهیت ماده تاریک چیزی نمی‌دانند، بنابراین باید تمام فرضیه‌های احتمالی را در نظر بگیرند؛ زیرا گاهی یک ایده‌ی بسیار دور از واقعیت می‌تواند صحیح باشد یا حتی اگر اشتباه باشد می‌تواند به درک بهتر مسیر کمک کند.

ابرنواختر نوع Ia در کهکشان M82 از نگاه تلسکوپ فضایی هابل. این انفجارها به ستاره‌شناس‌ها امکان تخمین سرعت انبساط جهان را می‌دهند.

بر اساس محاسبات پژوهشگرها، جهان در حال انبساط مملو از تاکیون‌ها می‌تواند در ابتدا به کندشدن انبساط و سپس افزایش سرعت انبساط منجر شود. جهان ما در حال حاضر در مرحله‌ی افزایش سرعت انبساط قرار دارد که حاصل پدیده‌ای موسوم به انرژی تاریک است، بنابراین مدل کیهانی تاکیون می‌تواند انرژی و ماده تاریک را همزمان توضیح دهد.

فیزیکدان‌ها برای آزمایش فرضیه‌‌شان مدل خود را روی رصدهای ابرنواخترهای نوع Ia اعمال کردند. این ابرنواخترها نوعی انفجار ستاره‌ای هستند که به کیهان‌شناسان امکان بررسی رابطه‌ی بین فاصله و سرعت انبساط جهان را می‌دهند. ستاره‌شناس‌ها از طریق این نوع ابرنواختر در اواخر دهه‌ی ۱۹۹۰ میلادی متوجه شدند سرعت انبساط جهان در حال افزایش است.

فیزیک‌دان‌ها دریافتند که مدل کیهانی تاکیون به اندازه‌ی مدل کیهانی استاندارد ماده و انرژی تاریک در توضیح داده‌های ابرنواختر عملکرد خوبی دارد. این یافته با توجه به غیرمعمول بودن این فرضیه یک شگفتی به شمار می‌رود.

با این‌حال، این تازه ابتدای راه است. ما اکنون به مجموعه‌ای غنی از داده‌ها درباره‌ی جهان در مقیاس بزرگ، تابش پس‌زمینه کیهانی (پرتوهای باقی‌مانده از بیگ‌بنگ) و آرایش کهکشان‌ها در بزرگ‌ترین مقیاس‌ها دسترسی داریم. گام بعدی ادامه‌ی آزمایش فرضیه در برابر رصدهای بیشتر است.

البته با توجه به ماهیت غیرمحتمل تاکیون‌ها بعید است مدل کیهانی تاکیون بتواند آزمایش‌های تجربی سخت‌گیرانه را پشت سر بگذارد؛ اما ادامه‌ی مسیرهای جدید و حتی غیرعادی در کیهان‌شناسی حائز اهمیت است، چرا که ما هرگز نمی‌دانیم ممکن است در این راه به چه کشف شگفت‌انگیزی برسیم.

دانشمندان از ۵۰ سال پیش در جستجوی ماده‌ تاریک بوده‌اند و ۲۵ سال است که تلاش می‌کنند به ماهیت انرژی تاریک پی ببرند. اما هیچ‌کدام از این تلاش‌ها نتیجه‌ی جامعی به دنبال نداشته است. راه‌حل این معماها ممکن است از مسیرهای غیرمنتظره به دست بیاید.

یافته‌های پژوهش ماه مارس در پایگاه پیش‌انتشار آرکایو منتشر شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پشت‌پرده آهنگ مشهور فریدون فروغی بعد از ۱۶سال فاش شد + ویدئو
  • بازی بایرن مونیخ 2-2 رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا 2023/24 به روایت کارتون / فیلم
  • جهان احتمالا با ذراتی پر شده که سریع‌تر از نور حرکت می‌کنند
  • (عکس) تبلیغ عجیب تلویزیون هنگام پخش بازی بایرن مونیخ و رئال مادرید
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • پیکر مطهر شهید «محمد رنجنوش» شنبه تشییع می‌شود
  • شخصیت‌های ماندگار در دنیای انیمیشن‌های نوستالژیک
  • پشت پرده مسمومیت الکلی پزشکان در شیراز
  • غول نروژی در دنیای گیم؛ شخصیت ارلینگ هالند به بازی کلش آو کلنز اضافه می‌شود